top of page

ADIVINANZAS DESCARGABLES. ENDEVINALLES DESCARREGABLES.


Hola família Itcanera! Estem aquí de nou amb idees i materials perquè pugueu usar en les vostres sessions d'intervenció Assistida amb Gos. Aquesta vegada endevinalles per a tots! Molts d'aquestes endevinalles i preguntes surten d'aquestes webs: http://losacertijos.org/acertijos-faciles-con-respuestas http://www.bosquedefantasias.com http://www.pocoyo.com/adivinanzas http://www.chiquipedia.com Encara que d'endevinalles hi ha infinites, hem recopilat aquelles que més ens agraden o hem usat i les hem posat en un pdf perquè sigui fàcil de descarregar, imprimir i com sempre recomanem...plastificar perquè durin més! Les endevinalles es poden usar per treballar la lògica, la memòria, els problemes matemàtics, l'estimulació cognitiva en general a més de fer passar una estona divertida, però.... com justifiquem el gos? En aquest blog hem donat moltes idees i anem a repetir algunes; -Si encertem la resposta, aconseguim premis per als gossos. -Per poder aconseguir pilotes de colors segons el color de la targeta que s'encerta. -Per fomentar el treball en equip es poden fer grups i si la persona que li ha tocat la targeta no encerta, ha de demanar ajuda i finalment els gossos poden ser el comodí i tenir pistes per ajudar. - Cada endevinalla summa punts i aquests es poden canviar finalment per ordenis; per exemple: 2 PUNTS FER UN "XOCA" amb el gos. 3 punts "QUE PASSI PER SOTA", entre d'altres. Espero que us hagin agradat les idees i aquí us deixem l'enllaç del pdf. Que comenci el joc! GRÀCIES PER COMPARTIR I SEGUIR-NOS.

***********************************************************************************

¡Hola familia ITCANERA!

Estamos aquí de nuevo con ideas y materiales para que podáis usar en vuestras sesiones de Intervención Asistida con Perro.

¡Esta vez adivinanzas para todos!

Muchos de estos acertijos y preguntas salen de estas webs:

http://losacertijos.org/acertijos-faciles-con-respuestas

http://www.bosquedefantasias.com

http://www.pocoyo.com/adivinanzas

http://www.chiquipedia.com

Aunque de adivinanzas hay infinitas, hemos recopilado aquellas que más nos gustan o hemos usado y las hemos puesto en un pdf para que sea fácil de descargar, imprimir y como siempre recomendamos...¡plastificar para que duren más!

Las adivinanzas se pueden usar para trabajar la lógica, la memoria,los problemas matemáticos, la estimulación cognitiva en general además de hacer pasar un rato divertido, perO.... ¿cómo justificamos el perro?

En este blog hemos dado muchas ideas y vamos a repetir algunas;

-Si acertamos la respuesta, conseguimos premios para los perros.

-Para poder conseguir pelotas de colores según el color de la tarjeta que se acierta.

-Para fomentar el trabajo en equipo se pueden hacer grupos y si la persona que le ha tocado la tarjeta no acierta, tiene que pedir ayuda y por último los perros pueden ser el comodín y tener pistas para ayudar.

- Cada adivinanza suma puntos y estos se pueden canjear finalmente por ordenes; por ejemplo: 2 PUNTOS HACER UN "CHOCA" con la patita del perro. 3 puntos "QUE PASE POR DEBAJO", entre otros.

Espero que os hayan gustado las ideas y aquí os dejamos el enlace del pdf.

¿Que empiece el juego!

GRACIAS POR COMPARTIR Y SEGUIRNOS.

679 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page