top of page

Les nostres sessions de Teràpia Assistida amb Gos es duen a terme en diferents centres ja siguin d'educació especial, residències, centres de dia , empreses sociosanitàries  hospitals o directament a famílies. Cada sessió té uns objectius diferents segons el o els usuaris i les necessitats d'aquests . En les sessions de TAG es realitzen en col·laboració d'un expert de la salut ja sigui un psicòleg, logopeda , terapeuta ocupacional , mestre d'educació especial, entre d'altres.

 

TERÀPIA ASSISTIDA

AMB GOS

 

 

Les nostres sessions d'Educació Assistida amb gos es duen a terme en diferents centres ja siguin escoles ordinàries o centres compromesos amb l'educació. Cada sessió té uns objectius diferents segons el o els alumnes i les necessitats d'aquests . En les sessions d'EAG es realitzen en col·laboració d'un expert de l'educació i els seus objectius són educatius .

Les nostres sessions d'Activitat Assistida amb gos es duen a terme en diferents centres relacionats amb l'educació , salut o benestar animal . Cada sessió té uns objectius diferents segons el o els usuaris i les necessitats d'aquests però solen ser lúdics i de tinença responsable. En les sessions de AAG es solen realitzar en col·laboració mestres, monitors o famílies.

Les nostres sessions de Lectura Assistida amb gos es duen a terme en diferents centres ja siguin compromesos amb l'educació, la salut o l'oci . L'objectiu de la LAP és millorar les habilitats lectors dels més petits i associar la lectura amb una experiència positiva , directa i vivencial .

EDUCACIÓ CANINA

Els nostres serveis relacionats amb l'educació canina són fruit de l'experiència. Volem que cada propietari sigui realment el millor amic del seu gos ajudant a comprendre aquest fantàstic animal i que convisquin en harmonia i seguretat .

Aquest servei és exclusivament per als petits de casa ( de 7 a 14 anys) . On ells agafen la responsabilitat , el control i la diversió que comporta educar i aprendre a comunicar-se del seu millor amic de quatre potes.

Serveis Intervenció Assistida amb Gos

Quan és una sessió de Teràpia Assistida amb gos o d'Educació Assistida amb gos?

Una teràpia  i l'educació assistida amb gos és aquella que està supervisada o conduïda per un Expert en IAP o un professional de la Salut o l'educació que pugui posar objectius i valorar de manera professional els beneficis i avenços dels usuaris.

Si  només hi ha el Tècnic en IAA o un professional format com a técnic i en aquell moment no s'estan evaluant objectius terapéutics ni educatius amb els participants  és una INTERVENCIÓ o ACTIVITAT ASSISTIDA AMB GOS.

Moltes vegades s'anomena gos de teràpia, ja que el nom que en precedeix es el THERAPYDOG, però profesionalment i éticament només hauria de dir-se gos de Teràpia si hi ha un TERAPEUTA treballant i fent un procés terapéutic a sessió. Així doncs els gossos s'haurien d'anomenar gos d'Intervenció Assistida ja que pot estar en diferents contextes ( educatius, terapeutics, activitats) segons el professional i els objectius a treballar.

Des d'Itcan refirmem que el gos no es el que fa la "terapia" si no el equip humà que hi ha radera.

Quant realment un gos de Teràpia?

Un gos de teràpia/IAP és aquell que ha estat seleccionat i entrenat per una persona amb formació de Tècnic/a en Intervenció Assistida amb Gos amb i te els coneixements per fer-ho.

La persona formada com a tècnic és el responsable de vetllar pel seu benestar físic i emocional i aportar seguretat en cada sessió acompanyant-lo, cuidant-lo i respectant-lo.

 

Els nostres gossos de teràpia/iap viuen amb els seus Tècnics i són les nostres mascotes a les quals estimem, respectem i agraïm a cada segon que comparteixen amb nosaltres aquesta aventura.

CURSOS FORMACIÓ GOS DE TERÀPIA

Cursos d'educació canina preparat específicament per formar possibles gossos que realitzaran Intervencions Assistides amb Gos.

Els nostres projectes:

 

"MÉS QUE UN GOS".

 

"COMUNICAN" 

 

"CONEXIONS". 

 

"EMOTICAN".

 

"EXTRA DOG"

 

"UNA LECTURA GUAU"

Els nostres projectes:

 

"MÉS QUE UN GOS".

 

"COMUNICAN" 

 

"CONEXIONS". 

 

"EMOTICAN".

 

"EXTRA DOG"

 

"UNA LECTURA GUAU"

Els nostres projectes:

 

"MÉS QUE UN GOS".

 

"COMUNICAN" 

 

"CONEXIONS". 

 

"EMOTICAN".

 

"EXTRA DOG"

 

"UNA LECTURA GUAU"

bottom of page