Les nostres sessions de Teràpia Assistida amb Gos es duen a terme en diferents centres ja siguin d'educació especial, residències, centres de dia , empreses sociosanitàries  hospitals o directament a famílies. Cada sessió té uns objectius diferents segons el o els usuaris i les necessitats d'aquests . En les sessions de TAG es realitzen en col·laboració d'un expert de la salut ja sigui un psicòleg, logopeda , terapeuta ocupacional , mestre d'educació especial, entre d'altres.

 

TERÀPIA ASSISTIDA

AMB GOS

 

 

Les nostres sessions d'Educació Assistida amb gos es duen a terme en diferents centres ja siguin escoles ordinàries o centres compromesos amb l'educació. Cada sessió té uns objectius diferents segons el o els alumnes i les necessitats d'aquests . En les sessions d'EAG es realitzen en col·laboració d'un expert de l'educació i els seus objectius són educatius .

Les nostres sessions d'Activitat Assistida amb gos es duen a terme en diferents centres relacionats amb l'educació , salut o benestar animal . Cada sessió té uns objectius diferents segons el o els usuaris i les necessitats d'aquests però solen ser lúdics i de tinença responsable. En les sessions de AAG es solen realitzar en col·laboració mestres, monitors o famílies.

Les nostres sessions de Lectura Assistida amb gos es duen a terme en diferents centres ja siguin compromesos amb l'educació, la salut o l'oci . L'objectiu de la LAP és millorar les habilitats lectors dels més petits i associar la lectura amb una experiència positiva , directa i vivencial .

EDUCACIÓ CANINA

Els nostres serveis relacionats amb l'educació canina són fruit de l'experiència. Volem que cada propietari sigui realment el millor amic del seu gos ajudant a comprendre aquest fantàstic animal i que convisquin en harmonia i seguretat .

Aquest servei és exclusivament per als petits de casa ( de 7 a 14 anys) . On ells agafen la responsabilitat , el control i la diversió que comporta educar i aprendre a comunicar-se del seu millor amic de quatre potes.

Serveis Intervenció Assistida amb Gos

Quan és una sessió de Teràpia Assistida amb gos o d'Educació Assistida amb gos?

Una teràpia  i l'educació assistida amb gos és aquella que està supervisada o conduïda per un Expert en IAP o un professional de la Salut o l'educació que pugui posar objectius i valorar de manera professional els beneficis i avenços dels usuaris.

Si  només hi ha el Tècnic en IAA i el gos de teràpia i els usuaris o usuari a l'hora de fer sessió, és una INTERVENCIÓ o ACTIVITAT ASSISTIDA AMB GOS.

Quant realment un gos de Teràpia?

Un gos de teràpia és aquell que ha estat seleccionat i entrenat per un Educador Caní especialitzat en gossos de teràpia i/o per un Tècnic en Intervenció Assistida amb Gos amb coneixements per aquests.

El tècnic és el responsable de vetllar pel seu benestar físic i emocional i aportar seguretat en cada sessió acompanyant-lo, cuidant-lo i respectant-lo.

 

Els nostres gossos de teràpia viuen amb els seus Tècnics i són les nostres mascotes a les quals estimem, respectem i agraïm a cada segon que comparteixen amb nosaltres aquesta aventura.

CURSOS FORMACIÓ GOS DE TERÀPIA

Cursos d'educació canina preparat específicament per formar possibles gossos que realitzaran Intervencions Assistides amb Gos.

Els nostres projectes:

 

"MÉS QUE UN GOS".

 

"COMUNICAN" 

 

"CONEXIONS". 

 

"EMOTICAN".

 

"EXTRA DOG"

 

"UNA LECTURA GUAU"

Els nostres projectes:

 

"MÉS QUE UN GOS".

 

"COMUNICAN" 

 

"CONEXIONS". 

 

"EMOTICAN".

 

"EXTRA DOG"

 

"UNA LECTURA GUAU"

Els nostres projectes:

 

"MÉS QUE UN GOS".

 

"COMUNICAN" 

 

"CONEXIONS". 

 

"EMOTICAN".

 

"EXTRA DOG"

 

"UNA LECTURA GUAU"

© 2023 by Little Tots Preschool.

Proudly created with Wix.com

ItCan Intervencions Assistides amb Gos

610806388   info@itcan.cat 

Barcelona, Maresme

  • Facebook Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon