LA NOSTRA EDUCACIÓ CANINA ESTÁ BASADA EN EL RESPECTE INTEGRAL DEL GOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EDUCAR vs ENSINISTRAR

Durant molt temps s'ha parlat de l'ensinistrament caní com a allò per a que el nostre gos "faci cas".

L'ensinistrament sempre s'ha associat a ordres, obediència bàsica o al compliment de seqüències en algunes ocasions, sense tenir en compte l'estat anímic del gos.

 

Per nosaltres l'ensinistrament és necessari per passar temps, crear vincle, passar moments de qualitat junts, veure que el gos genera comprensió, però també hi ha una part molt important en la que s'ha d'incidir i no és menys important; l'educació.

Educar va més enllà d'ensinistrament, es refereix a els hàbits de convivència, a les necessitats bàsiques dels nostres gossos, a saber i respectar com és la nostra mascota i a buscar una convivència sana i respectuosa entre el can i la nostra família.

És per això que a ITCAN sempre parlem de l'educació canina com a part integral de conèixer les necessitats del nostre gos i crear una vida conjunta.

 

 

 

 

EDUCACIÓ DEL GOS DE TERÀPIA

Especialistes en formar gossos de teràpia per la nostra experiencia com educadors canins i dins del món de les Intervencions Assistides amb Gos.

Realitzem packs, cursos i formació professional per fer l'especialització que creiem necessària per apendre a potenciar, valorar i respectar el gos dins, fora i durant la sessió.

Pregunta per les nostres formacions a : info@itcan.cat

 

© 2023 by Little Tots Preschool.

Proudly created with Wix.com

ItCan Intervencions Assistides amb Gos

610806388   info@itcan.cat 

Barcelona, Maresme

  • Facebook Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon