top of page

ACTIVIDAD CON EMOTICONOS. ACTIVITAT AMB EMOTICONES.


Ja estem de tornada en el nostre blog i com fa poc penjàvem en les històries del nostre instagram: @itcan_therapydogs que aquesta setmana hem usat en sessió materials relacionats amb les famoses EMOTICONES. El material que usem ho comprem aquí: https://www.amazon.es/Cusfull-encantadora-almohada-almohadillas-Emoticon/dp/B06VW5FDJH/ref=sr_1_8?ie=UTF8&qid=1516614612&sr=8-8&keywords=emoticonos+llaveros - i és d'on hem creat el material a continuació. De fet, el material que pengem va ser uns dibuixos creats per nosaltres però hem editat un material perquè pugueu imprimir i sigui més pràctic per a l'activitat. Les fulles que hem creat són per poder posar els peluixos d'emoticones damunt, per imitar, perquè els usuaris puguin escriure el que pensen que fan, per posar-ho després en comú amb els companys, per expressar, entre infinites possibilitats.

Aquí deixem el link del material.

GRÀCIES PER COMPARTIR.

Que comenci el joc!

***********************************************************************************

Ya estamos de vuelta en nuestro blog y como hace poco colgábamos en las historias de nuestro instagram: @itcan_therapydogs esta semana hemos usado en sesión materiales relacionados con los famosos EMOTICONOS.

El material que usamos lo compramos aquí: https://www.amazon.es/Cusfull-encantadora-almohada-almohadillas-Emoticon/dp/B06VW5FDJH/ref=sr_1_8?ie=UTF8&qid=1516614612&sr=8-8&keywords=emoticonos+llaveros - y es de donde hemos creado el material a continuación. De hecho, el material que colgamos fue unos dibujos creados por nosotros pero hemos editado un material para que podáis imprimir y sea más práctico para la actividad.

Las hojas que hemos creado son para poder poner los peluches de emoticonos encima, para imitar, para que los usuarios puedan escribir lo que piensan que hacen, para ponerlo luego en común con los compañeros, para expresar, entre infinitas posibilidades.

Aquí dejamos el link del material.

GRACIAS POR COMPARTIR.

¡Que empieze el juego!

1241 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page