top of page

Ideas de actividad con Bolos. Ideas d'activitat amb Billtes.


Un dilluns més amb més exercicis per proposar en tallers, sessions, activitats...

L'exercici que proposem a continuació sempre resulta molt divertit i ajuda a millorar l'atenció, l'expressió, la memòria, la identificació de colors i sobretot la MOTRICITAT. Es tracta de jugar al clàssic joc de les bitlles. Aquest joc té moltes variacions a més a més de la tirar la pilota i que caiguin les bitlles.

Nosaltres proposem una variació on a sota de cada bitlla posarem diferents targetes amb habilitats, accions, o altres activitats per fer segons els objectius de cada grup.

Cada participant haurà de llençar la pilota, fer caure el màxim número de bitlles i fer aquelles activitats que hi hagin sota.

Idees per a les targetes:

Habilitats que han de fer els gossos: seu, terra, sota, volta, donar la pota...

Activitats per treballar la memòria, l’expressió, les habilitats socials...: Explicar un record feliç, un desig, alguna cosa que no els agradi o que sí... Dir el nom d’un color, tres coses que tingui el mateix color de la bitlla que han tirat, dir un animal, una ciutat, contar el nombre de bitlles caigudes i canviar-les per premis, entre d'altres.

Activitats per treballar la motricitat: aixecar una mà o les dues, aplaudir, anar fins el gos de teràpia i acariciar-los, posar un mocador a un dels gossos, posar-li la corretja...

A més de recollir la pilota, de repartir números per a veure amb quin ordre es tira o donar premis cada nombre de bitlles que cauen, després de cada llançament, els gossos poden ajudar a realitzar o participar en moltes activitats que hi hagi sota de les bitlles. Animar-vos fer aquest divertit joc i compartir moments únics!

GRÀCIES PER LLEGIR-NOS!

************************************************************************************************

Un lunes más con más ejercicios para proponer en talleres, sesiones, actividades ...

El ejercicio que proponemos a continuación siempre resulta muy divertido y ayuda a mejorar la atención, la expresión, la memoria, la identificación de colores y sobre todo la MOTRICIDAD.

Se trata de jugar al clásico juego de los bolos. Este juego tiene muchas variaciones además de la tirar la pelota y que caigan los bolos.

Nosotros proponemos una variación donde debajo de cada bolo pondremos diferentes tarjetas con habilidades, acciones, u otras actividades para hacer según los objetivos de cada grupo.

Cada participante deberá tirar la pelota, hacer caer el máximo número de bolos y hacer aquellas actividades que hayan bajo.

Ideas para las tarjetas:

Habilidades que deben hacer los perros: su, tierra, bajo, vuelta, dar la pata ...

Actividades para trabajar la memoria, la expresión, las habilidades sociales ...: Contar un recuerdo feliz, un deseo, algo que no les guste o que sí ... Decir el nombre de un color, tres cosas que tenga el mismo color del bolo que han tirado, dijo un animal, una ciudad, contar el número de bolos caídas y cambiarlas por premios, entre otros.

Actividades para trabajar la motricidad: levantar una mano o las dos, aplaudir, ir hasta el perro de terapia y acariciarlos, poner un pañuelo a uno de los perros, ponerle la correa ...

Además de recoger la pelota, de repartir números para ver con qué orden se tira o dar premios cada número de bolos que caen, después de cada lanzamiento, los perros pueden ayudar a realizar o participar en muchas actividades que haya debajo de las bolos.

¡Animaros hacer este divertido juego y compartir momentos únicos!

¡GRACIAS POR LEERNOS!

¡GRACIES PER COMPARTIR!

365 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page