top of page

DIBUIXOS DEL LLIBRE DE LECTURA ITCAN. DIBUJOS DEL LIBRO DE LECTURA ITCAN.


Tornem de nou amb un post que esperem que us agradi. En ITCAN en col·laboració de la nostra LOGOPEDA, hem creat un llibre per als tallers de Lectura Assistida amb Gos. Vam fer uns dibuixos per a aquest llibre relacionats amb el món caní i les Intervencions Assistides amb Gos. Aquests dibuixos són lineals perquè els nens i nenes que facin els nostres tallers els puguin pintar. Compartim amb vosaltres aquestes imatges perquè les pugueu usar segons necessiteu. Amb aquest material, a més de pintar, es pot treballar l'expressió descrivint el dibuix, es pot fer un memory imprimint dues targetes de cada imatge, entre moltes altres utilitats.

Per descarregar les fitxes amb línies per escriure clicar aquí.

En el nostre facebook https://www.facebook.com/itcan.cat/ podras trobar un àlbum amb totes les imatges.

***********************************************************************************

Volvemos de nuevo con un post que esperamos que os guste. En ITCAN en colaboración de nuestra LOGOPEDA, hemos creado un libro para los talleres de Lectura Asistida con Perro. Hicimos unos dibujos para este libro relacionados con el mundo canino y las Intervenciones Asistidas con Perro. Estos dibujos son lineales para que los niños y niñas que hagan nuestros talleres los puedan pintar. Compartimos con vosotros estas imágenes para que las podáis usar según necesitéis. Con este material, además de pintar, se puede trabajar la expresión describiendo el dibujo, se puede hacer un memory imprimiendo dos tarjetas de cada imagen, entre muchas otras utilidades.

Para descargar las fichas con líneas para escribir clicar aquí.

En nuestro facebook https://www.facebook.com/itcan.cat/ podras encontrar un álbum con todas las imágenes.

Gràcies per compartir!

¡Gracias por compartir!

www.itcan.cat


181 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page