top of page

1 AGOSTO DIA NACIONAL DEL PERRO. 1 AGOST DIA NACIONAL DEL GOS.


TCAN Intervencions Assistides amb Gos ha iniciat la campanya perquè el dia 1 d'AGOST sigui el DIA NACIONAL DEL GOS amb el hastag # 1agostdianacionaldelgos

A Espanya hi ha molts dies nacionals i volem que el dia 1 d'Agost sigui el Dia Nacional dels nostres companys de viatge, millors amics, els nostres amors més incondicionals els GOSSOS.

Per què el dia 1 d'Agost?

Principalment perquè el dia 1 d'agost, comencen les vacances per a molts en el nostre país i volem que aquest dia es recordi, una vegada més, la importància de ser responsables amb els nostres gossos.

Planificar bé les nostres vacances, que hi hagi més llocs on poder accedir amb ells, passar temps de qualitat, que no hagin tants abandonaments i en definitiva ser més responsables amb els nostres millors amics de quatre potes.

També volem que sigui un DIA NACIONAL per a tots aquells gossos que exerceixen papers importants en la nostra sociatat, des dels gossos de treball, d'assistència, de teràpia i per descomptat d'aquells que comparteixen les nostres vides en família!

Et sumes a aquesta iniciativa?

Fes una foto i puja-la a qualsevol xarxa social amb el hastag #1agostdianacionaldelgos #inciativaitcan per donar suport i crear aquest dia tan important!

GRÀCIES PER COMPARTIR!

**************************************************************************

ITCAN Intervenciones Asistidas con Perro ha iniciado la campaña para que el dia 1 de AGOSTO sea el DIA NACIONAL DEL PERRO con el hastag #1agostodianacionaldelperro

En España hay muchos dias nacionales y queremos que el dia 1 de Agosto sea el Dia Nacional de nuestros compañeros de viaje, mejores amigos, nuestros amores más incondicionales los PERROS.

¿Por qué el dia 1 de Agosto?

Principalmente porque el dia 1 de Agosto, empiezan las vacaciones para muchos en nuesto pais y queremos que este dia se recuerde, una vez más, la importancia de ser responsables con nuestros perros.

Planificar bien nuestras vacaciones, que haya más lugares donde poder acceder con ellos, pasar tiempo de calidad, que no hayan tantos abandonos y en definitiva ser más responsables con nuestros mejores amigos de cuatro patas.

También queremos que sea un DIA NACIONAL para todos aquellos perros que desempeñan papeles importantes en nuestra sociadad, desde los perros de trabajo, de asistencia, de terapia y por supuesto de aquellos que comparten nuestras ¡vidas en familia!

¿Te sumas a esta iniciativa?

¡Haz una foto y súbela en cualquier red social con el hastag #1deagostodianacionaldelperro #inciativaitcan para apoyar y crear este dia tan importante!

¡GRACIAS POR COMPARTIR!

75 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page