top of page

FITXES PER REDUIR L'ESTRÈS PINTANT GOSSOS. FICHAS PARA REDUCIR ESTRÉS PINTANDO PERROS.


Pintar ajuda a relaxar-se, a desconnectar-se per un moment del món el qual ens envolta. També estimula la creativitat i la fantasia. Cada cop hi han més llibres de pintar per adults que ajuden a reduir l'estrès i alleugera l'atenció d'aquests. Aquesta tendència va iniciar-se a Europa i ja s'ha estès per la resta del món. És per això que estem acostumats a veure mandales o d'altres dibuixos en els centres de dies i geriàtrics. En aquest cas Iheartdogs ha realitzat un llibre on ajunten les dues passions, el dibuix i els gossos. Aquests dibuixos poden ser un bon recurs per a iniciar el contacte amb els usuaris abans de la visita del gos de teràpia i una bona eina per comunicar-se i saber si als usuaris els hi agraden o no els gossos.

El llibre es pot descarregar aportant una petita donació que va directament al suport de protectores de gossos. Deixem a continuació les imatges per poder descarregar i la web per si es vol fer la donació.

http://iheartdogs.com/product/de-stress-with-dogs-10-page-printable-coloring-book-for-adults-who-love-dogs-download-instantly-print/?utm_source=Internal_SidebarProducts&utm_medium=link&utm_campaign=Internal_SidebarProducts

*********************************************************************************

Pintar ayuda a relajarse, a desconectarse por un momento del mundo el cual nos rodea. También estimula la creatividad y la fantasía. Cada vez han más libros de pintar para adultos que ayudan a reducir el estrés y aumenta la atención de estos. Esta tendencia se inició en Europa y ya se ha extendido por el resto del mundo. Es por eso que estamos acostumbrados a ver mandalas u otros dibujos en los centros de días y geriátricos. En este caso Iheartdogs ha realizado un libro donde juntan las dos pasiones, el dibujo y los perros. Estos dibujos pueden ser un buen recurso para iniciar el contacto con los usuarios antes de la visita del perro de terapia y una buena herramienta para comunicarse y saber si a los usuarios se los gustan o no los perros. El libro se puede descargar aportando una pequeña donación que va directamente al apoyo de protectoras de perros. Dejamos a continuación las imágenes para poder descargar y la web por si se quiere hacer la donación.

http://iheartdogs.com/product/de-stress-with-dogs-10-page-printable-coloring-book-for-adults-who-love-dogs-download-instantly-print/?utm_source=Internal_SidebarProducts&utm_medium=link&utm_campaign=Internal_SidebarProducts

374 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page