top of page

PALABRAS TABÚ DESCARGABLES. PARAULES TABÚ DESCARREGABLES.


Ja estem aquí una setmana més! I en aquesta setmana de carnestoltes hem inclòs aquesta activitat per a les nostres sessions. Es tracta d'unes targetes amb la idea del joc "tabú". En aquestes targetes hi ha escrits personatges i famosos que solament podia veure cada usuari i unes paraules escrites que no podia dir per definir aquest personatge. La resta del grup tènia que endevinar de quin personatge es tractava. Així, treballàvem els sinònims, la descripció, la comunicació en general i l'atenció. En les targetes que hem creat hi ha algunes per a usuaris més nens i uns altres no tan nens. Evidentment si guanyaven tenien premis per realitzar accions amb els nostres gossos de teràpia. Esperem que us agradi, les useu i us creu moments de molts somriures com ha passat en les nostres sessions. Descarregar link aquí del pdf. Moltes gràcies per seguir-nos i compartir!

***********************************************************************************

¡Ya estamos aquí una semana más! Y en esta semana de carnaval hemos incluido esta actividad para nuestras sesiones. Se trata de unas tarjetas con la idea del juego "tabú". En estas tarjetas hay escritos personajes y famosos que solo podía ver cada usuario y unas palabras escritas que no podía decir para definir este personaje. El resto del grupo tenia que adivinar de qué personaje se trataba. Así, trabajábamos los sinónimos, la descripción, la comunicación en general y la atención. En las tarjetas que hemos creado hay algunas para usuarios más peques y otros no tan peques. Evidentemente si ganaban tenían premios para realizar acciones con nuestros perros de terapia.

Esperamos que os guste, las uséis y os cree momentos de muchas sonrisas como ha pasado en nuestras sesiones.

Descargar link aquí del pdf.

¡Muchas gracias por seguirnos y compartir!

3049 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page