top of page

HISTORIA EN GRUPO. HISTÒRIA EN GRUP


Així comencem la segona setmana d'aquest 2018! Amb més activitats per proposar en tallers, sessions, activitats... Aquesta que proposem a continuació sempre resulta molt divertida i ajuda a millorar l'atenció, l'expressió i sobretot la IMAGINACIÓ. Són diverses paraules escrites de temes molt diversos, i com no podien faltar, moltes d'elles relacionades amb el món del gos. En aquest exercici repartim les targetes amb l'ajuda dels gossos de teràpia i cada usuari té una paraula. El que demanem als usuaris és que crear una història amb una frase cadascun, amb una condició que tingui inclosa la paraula que li ha tocat. La imaginació i la dinàmica del grup fa que cada vegada que realitzem aquest exercici surtin històries divertides, amb molta personalitat i increïbles. Segons les capacitats del grup es poden posar normes com: una història realista, una història que li pugui passar a un dels gossos de teràpia, una història de ciència ficció, cada tres frases a més a més de la paraula que els hi ha tocat, ha de dir el nom del gos de teràpia, entre moltes altres. També adjuntem uns nombres que ens fan servei perquè els usuaris diguin la seva frase segons l'ordre que els hi ha tocat. Ens fa servei a grups tant grans com petits, on ens ajuda a millorar l'atenció i l'agilitat mental. A més de repartir, els gossos poden ajudar a recollir en les butxaques o en un foli totes les paraules que ja s'han dit en les frases. Després en acabar, pot donar-li un premi, fer una ordre o jugar amb el gos aquell que memoritza o s'acorda de la paraula que li havia tocat. Animar-vos fer aquest divertit joc!

Pots descarregar les paraules aquí.

¡GRACIES PER COMPARTIR!

***********************************************************************************

¡Así empezamos la segunda semana de este 2018!

Con más actividades para proponer en talleres, sesiones, actividades...

Esta que proponemos a continuación siempre es muy divertida y ayuda mejorar la atención, la expresión y sobretodo la IMAGINACIÓN.

Son varias palabras escritas de temas muy diversos, y como no podían faltar, muchas de ellas relacionadas con el mundo del perro.

En este ejercicio repartimos las tarjetas con la ayuda de los perros de terapia y cada usuario tiene una palabra. Lo que pedimos a los usuarios es que creen entre todos una historia con una frase cada uno, con una condición que tenga incluida la palabra que le ha tocado. La imaginación y la dinámica del grupo hace que cada vez que realizamos este ejercicio salgan cuentos divertidos, con mucha personalidad e increíbles. Según las capacidades del grupo se pueden poner normas como: una historia realista, una historia que le pueda pasar a uno de los perros de terapia, una historia de ciencia ficción, cada tres frases la cuarta tiene que decir el nombre del perro de terapia, entre muchas otras.

También adjuntamos unos números que nos han servido para grupos donde queremos mejorar la atención y repartimos palabras y números para que los usuarios tengan que decir su frase según el orden del número que les ha tocado.

Además de repartir, los perros pueden ayudar a recoger en los bolsillos o en un folio todas las palabras que ya se han dicho en las frases. Luego al terminar, puede darle un premio, hacer una orden o jugar con el perro aquel que memoriza o se acuerda de la palabra que le había tocado.

¡Animaros hacer este divertido juego!

Puedes descargar las palabras aquí.

¡GRACIAS POR COMPARTIR!

178 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page