top of page

QUIN GOS AMIC BUSQUEM? ¿QUÉ PERRI-AMIGO BUSCAMOS?


ITCAN compartim un nou material inspirat en el mític joc educatiu "Qui és qui?" on hem adaptat els personatges que es busquen en gossos de dibuixos animats.

Deixem el link descarregable GRATUÏT al final del post.

Una vegada l'usuari escull aleatòriament o amb un motiu un dels personatges del joc, ha de posar la carta corresponent en un sobre que el gos de teràpia guardarà bé. Si aquest posseeix un peto o arnés també podem posar-li la targeta amb el dibuix en una de les butxaques per guardar el "secret" de la carta escollida.

Hem fet tres fitxes diferents però es poden imprimir i jugar amb més companys. També amb el material creat es poden imprimir dues còpies de les targetes individuals i fer un memory.

Àrees a treballar:

-TREBALLAR L'ORGANITZACIÓ: Explicar als usuaris les instruccions i passos a seguir i ells han de planificar, organitzar i ser capaços de seguir la seqüència plantejada. En aquest cas primer preguntar, a continuació eliminar o posar plana la imatge del gos que no correspon a la pregunta que hagi fet.

-TREBALL DE LA DESCRIPCIÓ: La primera norma per jugar és descriure característiques dels personatges per poder encertar quin dibuix ha escollit el teu company de joc. Poden ser físiques, de pelatge, entre d'altres.

-TREBALLAR LA FRUSTRACIÓ: I els torns d'espera en ser un joc que es pot allargar i que no sempre poden encertar amb les preguntes.

Material necessari:

FITXES PER IMPRIMIR

PLASTIFICADORA

************************************************************************************************

En ITCAN compartimos un nuevo material inspirado en el mítico juego educativo "Quién se quién?" dónde hemos adaptado los personajes que se buscan en perros de dibujos animados. Dejamos el link descarregable GRATUITO al final del post. Una vez el usuario escoge aleatoriamente o con un motivo uno de los personajes del juego, tiene que poner la carta correspondiente en un sobre que el perro de terapia guardará bien. Si este posee un peto o arnés también podemos ponerle la targeta con el dibujo en uno de los bolsillos para guardar el "secreto" de la carta escogida. Hemos hecho tres fichas diferentes pero se pueden imprimir y jugar con más compañeros. También con el material creado se pueden imprimir dos copias de las tarjetas individuales y hacer un memory. Áreas a trabajar: -TRABAJAR La ORGANIZACIÓN: Explicar a los usuarios las instrucciones y pasos a seguir y ellos tienen que planificar, organizar y ser capaces de seguir la secuencia planteada. En este caso primero preguntar, a continuación eliminar o poner llanura la imagen del perro que no corresponde a la pregunta que haya hecho. -TRABAJO DE LA DESCRIPCIÓN: La primera norma para jugar se describir características de los personajes para poder acertar qué dibujo ha escogido tu compañero de juego. Pueden ser físicas, de pelaje, entre otros. -TRABAJAR LA FRUSTRACIÓN: Y los turnos de espera al ser un juego que se puede alargar y que no siempre pueden acertar con las preguntas. Material necesario: FICHAS PARA IMPRIMIR PLASTIFICADORA

A punt de plastificar!

¡Todo listo para plastificar!

Tallar per la línia blava excepte la discontinua.

Cortar por la línea azúl excepto la discontinua.

Que comenci el joc!

¡Que empieze el juego!

GRÀCIES PER VISITAR ITCAN!! AJUDA'NS A COMPARTIR!!

¡GRACIAS POR VISITAR ITCAN! ¡AYUDANOS A COMPARTIR!

www.itcan.cat

info@itcan.cat

171 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page