top of page

EXERCICI DE RECONEIXEMENT D’OBJECTES I MEMÒRIA A TRAVÉS DE FOTOGRAFIES PER IAA


En les Intervencions Assistides amb Gos hi ha molta passió, imaginació i creativitat. Dins de les sessions es treballen infinitat d'objectius amb un element motivador en comú: EL GOS.

És per això que l'equip multidisciplinar que el forma, es troba en moltes ocasions sense material específic per a dur a terme uns objectius en concret i aquest fet fa que molts de nosaltres creem el nostre propi material personalitzat.

Compartim aquest exercici de reconeixement d'objectes i memòria per a poder realitzar a casa. Amb aquesta combinació d'objectes es poden realitzar una gran varietat d'excercicis. Alguns exemples:

- MEMORY: fer dues còpies de les imatges de les pilotes.

- RECONEIXEMENT D'OBJECTES: per a treballar els conceptes igual i diferent. Es pot mostra la imatge primer i col·locar una pilota dins la cistella. Caldrà adequar el nombre de pilotes en funció de les habilitats o dificultats dels usuaris.

- ESTIMULACIÓ COGNITIVA: per a treballar funcions cerebrals superiors. Es poden realitzar exercicis de vocabulari, de descripció i definició d'objectes, fer classificacions,entre d'altres.

- CATEGORITZACIÓ: agrupar objectes per característiques semblants.

Naturalment el millor de l'exercici és que integra el gos com per exemple; tirant la pilota al final de l'activitat cognitiva, o fent que el gos esculli la pilota treient-la d'una bossa i l'usuari ha d'identificar-la en les targetes, entre d'altres.

Material necessari:

PILOTES DE DIFERENTS MIDES, VOLUM, COLORS, TEXTURES i COMPOSICIÓ (per a treballar la part més sensorial)

IMPRESSORA

PLASTIFICADORA (Molt recomanable)

TISORES

***********************************************************************************

EJERCICIO DE RECONOCIMIENTO DE OBJETOS Y MEMORIA A TRAVÉS DE FOTOGRAFÍAS PARA IAA

En las Intervenciones Asistidas con Perro hay mucha pasión, imaginación y creatividad. Dentro de las sesiones se trabajan infinidad de objetivos con un elemento motivador en común: EL PERRO.

Es por ello que el equipo multidisciplinar que lo forma, se encuentra en muchas ocasiones sin material específico para llevar a cabo unos objetivos en concreto y este hecho hace que muchos de nosotros creamos nuestro propio material personalizado.

Compartimos este ejercicio de reconocimiento de objetos y memoria para poder realizar en casa. Con esta combinación de objetos se pueden realizar una gran variedad de Ejercicios. Algunos ejemplos:

- MEMORY: hacer dos copias de las imágenes de las pelotas.

- RECONOCIMIENTO DE OBJETOS: para trabajar los conceptos igual y diferente. Se puede mostrar la imagen primero y colocar un balón dentro de la canasta. Habrá que adecuar el número de pelotas en función de las habilidades o dificultades de los usuarios.

- ESTIMULACIÓN COGNITIVA: para trabajar funciones cerebrales superiores. Se pueden realizar ejercicios de vocabulario, de descripción y definición de objetos, hacer clasificaciones, entre otros.

- CATEGORIZACIÓN: agrupar objetos por características similares. Naturalmente el mejor del ejercicio es que integra el perro como por ejemplo; tirando la pelota al final de la actividad cognitiva, o haciendo que el perro escoja el balón quitándose la de una bolsa y el usuario debe identificarse en las tarjetas, entre otros.

Material necesario:

PELOTAS DE DIFERENTES MEDIDAS, VOLUMEN, COLORES, TEXTURAS y COMPOSICIÓN (para trabajar la parte más sensorial)

IMPRESORA

PLASTIFICADORA (Muy recomendable)

TIJERAS

Elecció de les pilotes.

Escollir les pilotes.

Escoger las pelotas.

E

fotografiar per separat

Fotografiar per separat.

Fotografiar por separado.

Imprimir les fotografies.

Imprimir las fotografias.

cortar fotografias itcan

Tallar-les.

Cortarlas.

imagen fotografias pelotas itcan

Plastificar-les. (A la llarga surt a compte)

Plastificarlas. ( A la larga sale a cuenta)

còpia de les imatges per fer memory

Usuaris realitzant l'exercici.

Usuarios realizando el ejercicio.

En MOU d'ITCAN gaudint de l'activitat.

Mou de ITCAN disfrutando de la actividad.


GRÀCIES PER LA VOSTRA VISITA! AJUDAN'S A COMPARTIR!!!

Equip d'ITCAN

www.itcan.cat

info@itcan.cat

230 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page